Bjørk Studio

Hos Bjørk Studio finner du norsk design laget med omtanke for menneske og miljø. Firmaet ble etablert i slutten av 2015 av Nina Eikerol. Idéen sprang frem fra et behov for anvendelige fritidsklær som du liker å ha på når du er på tur, tar en yogatime, eller skal kose deg på hytta. Komfortable klær som er designet til å passe både for aktivitet og avslapning. Og perfekt å ha med på reise. Mange ser fordelen med klær som kan brukes til flere formål.

UNIKE EGENSKAPER
Konseptet med lag på lag av lune, silkemyke og tynne plagg som du kan ha under vind- og vanntette klær eller alene, gjør Bjørks kolleksjon til en perfekt del av turgarderoben - sommer som vinter. Blandingen av Tencel® og merinoull er en unik kombinasjon, som både transporterer fukt og regulerer varme, og gir deg en følelse av velvære.

KVALITET OG BÆREKRAFT
Bjørk Studio har tro på kvalitet, i stedet for kvantitet og ønsker å gjøre ting rett. Det er viktig å bruke gode, bærekraftige kvaliteter, forsikre seg om at arbeiderne har gode arbeidsvilkår og at produktene er kortreiste. Jeg vil lage klær med klassisk snitt, som man blir glad i. Og som du ikke trenger å bytte ut før de er utslitte, i stedet for utdaterte.

BAKGRUNN
Jeg har min bakgrunn fra Ghost Design (nå Montaag) som designer i 10 år, og har også vært designer og medeier i klesmerket Lilleba & Herremann frem til 2015.

Jeg håper klærne fra Bjørk Studio faller i smak, og at du finner noen yndlingsplagg du ikke kan være foruten. Kom gjerne med tilbakemeldinger og innspill.

-lig hilsen

 

Navnet Bjørk


Besta og meg foran bjørka

Vi har så lenge jeg kan huske, hatt en bjørkestamme i stua. Enten hos mine besteforeldre, mine foreldre og også i vår egen stue. For meg representerer det noe ekte, vakkert og stabilt.

Det norske navnet har trolig sin opprinnelse i norrønt og betyr det lyse treet. For kelterne sympoliserte bjørk en ny begynnelse og jakten på fremtidsvisjoner.